Dit is mijn 200e bericht op naarderivier.nl

Deze website is al vanaf 2016 in de lucht en ik ben deze in eerste instantie begonnen als reisblog. Na het reizen in de herinnering met “Tijdreizen” kwamen daar ook nog “Sterke verhalen” bij en nu, in de tijd dat we niet op pad zijn, een poging om fictie te schrijven in een afwisselende verhalenreeks.

Al met al een leuke mijlpaal en ik hoop nog veel berichten te kunnen posten in de toekomst. Dit jaar natuurlijk voortvarend gestart met de breedteschrijfsels waar er al bijna 40 van zijn verschenen en het einde is nog niet in zicht. Op dit moment ben ik druk bezig met het verhaal ‘Achterstallig onderhoud’ af te ronden. Dat worden waarschijnlijk 20 afleveringen. En daarna ga ik gewoon weer iets nieuws verzinnen.

Iedereen bedankt voor het lezen van mijn blog (15.823 keer bekeken) en de vele reacties (645 in totaal) die ik tot nu toe heb ontvangen. Daar ben ik blij mee, dat mensen het nog altijd leuk vinden om mee te gaan in de verbeelding.

Lieve groet, Menno.

3 comments on “200 Publicaties

  1. Hier nog een fan!! Ga graag mee op reis zowel over land, lucht en water, als in de hersenspinsels van een wat mij betreft een bijzonder mens
    Kus
    Wilco

  2. Ik heb een beetje achterstallig leesvoer, dus ben nu pas je 200e publicatie aan het lezen. Van het begin af aan al fan van je. Top en blijf vooral doorgaan, je doet er veel mensen een groot plezier mee. Kus Anja

Reageer