Breedteschrijfsels I

Tussenstand Breedteschrijfsels

Stand tot dusver met betrekking tot de schrijfoefeningen: twee afgerond, nog x aantal te gaan.

In mijn inleiding tot de breedteschrijfsels vertelde ik al dat ik ga proberen om in diverse categorieën korte, lange of juist zeer korte verhalen te schrijven. Dat doel is wellicht nog altijd te hoog gegrepen, maar inmiddels is in “Plakplaatjes” de ‘ik-vorm’ toegepast en is “De Stroom” in het genre ‘mini-roman’ geschreven. Of was het meer de variant ‘writer-storysinger’, als tegenpool van de ‘singer-songwriter.’ Hoe dan ook, wat volgt?

Ik hoop mijn lieve lezers niet te veel van de wijs te brengen wanneer ik opnieuw een ander genre probeer. En daarna weer een ander. Wees dus niet verward als er iets nieuws verschijnt. Wees liever verrast dàt er iets nieuws verschijnt. Natuurlijk probeer ik de verhalen leesbaar en van een zeker niveau te houden. Zolang dat lukt ben ik tevreden. Hopelijk blijven mijn lezers, jij dus, ook tevreden.

Het volgende verhaal is genaamd “Roze koek”. Spoiler: ik kan alvast verklappen dat het niet in het genre ‘Distopische Politieke Thriller’ is geschreven. Veel leesplezier!

3 comments on “Tussenstand Breedteschrijfsels

Reageer