Eenmaal uit de trein op Antwerpen Centraal is de route goed te volgen. Over de Frankrijklei naar de ingang van het stadspark waar de wit-rode bordjes ons weer opwachten. Al zigzaggend lopen we door de stad om uiteindelijk via Antwerpen-zuid de weg naar Edegem te vinden. Hier overnachten we in een groot hotel waar ook een Thais restaurant te vinden is. De overdag verbrandde calorietjes zijn op die manier weer snel aangevuld.

Onze tweede wandeletappe voert ons langs een oud spoorwegtracé tot aan Mechelen. Dat betekend dat we al halverwege Brussel zijn gekomen. Mechelen is een drukke en gezellige stad waar we wat uurtjes rondslenteren en terrasjes bezoeken. Aangezien we vandaag al heel wat stappen hebben gezet gaan we ‘s avonds maar niet meer stappen. Na dat ellenlange “Op pad” zwetsverhaal van gisteren wil ik liever even op mijn tellen passen. Of wil ik nou juist mijn passen tellen. Weet je wat, ik plak er gewoon nog wat foto’s onder want één plaatje zegt meer dan duizend woorden, kom ik toch aardig op mijn gemiddelde.

Antwerpen Centraal
Een mooie brug in het stadspark
Het pad voert over een oude verwilderde begraafplaats die geen hek, muur of toegangspoort meer heeft.
Op zebrapad
“Op pad” ok, maar is het ook het juiste pad?
50 shades of green
Even lachen naar het vogeltje….
Ritchie cola en Wilson tonic. Allebei nog nooit van gehoord maar ze smaakten prima.
De toegang tot landgoed Roosendael.
Tot het teruggegeven werd aan de natuur liep hier een spoorweg, nu is het spoor weg. Er is echt geen spoor meer van terug te vinden.
De kathedraal van Mechelen
Aan de Mechelse dis

4 comments on “Op stap

  1. Wat een mooie wandeling weer ,aan de foto`s te zien En daarna Fish and Chips.OOk aan de foto`s te zien. Lekker nog een paar dagen genieten Daag groeten van Ma

  2. Jullie hebben al weer heel wat stappen gezet en het weer is daar ook heerlijk.
    En de foto’s zijn natuurlijk weer prachtig.benieuwd waar jullie nu zitten en of het echt lukt om met zo’n recht mogelijke lijn naar B te komen.
    Succes weer X

Reageer