2016 Santiago

Camino foto’s deel 3

Hoi allemaal,

Het is nu zondag 3 september en we zijn in de stad Burgos aangekomen. Morgen gaan we de 300 kilometer barrière doorbreken dus we zijn bijna op de helft. Af en toe is het afzien hier. Vannacht slecht geslapen door de warmte, feestje bij de buren, mafkezen die hun wekker op 04:00 uur hadden gezet en de vele muggen. Daar lig je dan met het zweet op je voorhoofd, boven in een stapelbed de uren weg te wachten. En dan sta je ’s morgens om half zeven buiten, zonder bakkie thee of boterhammetje, moet je eerst ruim 2 uur lopen voor je een café tegen komt waar je wat kunt drinken en eten.  Het leven van een pelgrim gaat niet over rozen. Vandaag dus maar een viersterren hotel betrokken. Heerlijk! Airco, luxe badkamer, eigen toilet en morgen hier in het restaurant ontbijten. Nog even opladen voor we de grote vlaktes van de Meseta gaan doorkruisen.

Hieronder weer wat foto’s van de afgelopen dagen:

image
Smiley

 

image

image
Dat is makkelijk geld verdienen! Hoewel, ik zou er een wijnwinkeltje bij beginnen.

 

image
Witte fietsen in Santo Domingo

 

image

image

image
Eindelijk pauze!!

 

image
Perro Peregrino

 

image
Spaanse bruiloft met vuurwerk

 

image

image
Fonteintje in Burgos. Beeld is van brons, duif is van duif.

 

image
En dan toch verkeerd lopen!?!?!

 

image
Allemaal hamburgers van gemaakt

 

image

image
De kathedraal in Burgos
image
Camino oase

 

4 comments on “Camino foto’s deel 3

  1. Weer al die mooie en leuke foto’s bekeken. Jullie komen van alles tegen . Totempalen, kruisvaarders .,Vloekende bakkerijen. Je leert Noord-Spanje wel goed kennen. Groot gelijk dat je weer even voor een mooi hotel kiest. Opladen en weer moedig verder. Daaag Groeten, Ma.

  2. Kies lekker voor een luxe hotel want je nachtrust is toch wel belangrijk.
    En weer van die leuke mooie foto’s met grappige teksten.
    Geniet van je dag en houd de moed erin:)

  3. Wat leuk om jullie zo te volgen, wat een machtig avontuur is het toch, zo zij aan zij, hand in hand door het prachtige landschap met alle tekenen en pijlen dat jullie op de goede weg zijn. Het leven van een pelgrim gaat over stenen maar dan is het soms toch dubbel genieten van een lekker ontbijt of een luxe hotel! Goede wandeling verder. Groetjes en een hart onder de riem Peter en Annelies

    1. Hoi Annelies en Peter, bedankt voor jullie berichtjes! Jullie weten uit eigen ervaring dat je heel veel mooie dingen tegenkomt onderweg maar dat het soms ook wel doorbijten is. We gaan nog maar even door ook al piept en kraakt het een beetje. Hartelijke groeten, Yvonne & Menno.

Reageer