De bundeling van Breedteschrijfsels I was voor mij een mooie afsluiting. Maar zoals ik al zei zitten er nog wel wat meer schrijfsels in mijn hoofd. Hopelijk groeien deze ook weer uit tot een tweede bundeling op papier. Maar voor het zover is zal ik de verhalen eerst op deze website publiceren onder de noemer Breedteschrijfsels II.

Op dit moment leg ik de laatste hand aan een vervolg op ‘Achterstallig Onderhoud’. Charl en Vicky gaan dus een nieuw avontuur beleven, getiteld…… (tromgeroffel)…….

Werk in Uitvoering.

Een nieuwe ComedyCrime waarin een oud gevaar, hedendaagse criminaliteit en de onzekere toekomst van de liefde wordt beschreven.

Om de liefhebbers van dit genre alvast een voorproefje te geven, zal ik regelmatig een afbeelding posten die iets toont van het nieuwe Charl&Vicky avontuur. Je zou dit als ‘Werkvoorbereiding’ kunnen zien. Iedereen kan dus al, in zijn of haar verbeelding, het verhaal gaan verzinnen. Ik ben wel benieuwd of het verhaal wat ik heb geschreven er dan veel van afwijkt. Ieder een eigen verhaal bij hetzelfde plaatje, dat is ook een manier van schrijven in de breedte.

Werkvoorbereiding 1
Dit is Wout van der Hoeven.
Het verhaal begint en eindigt bij hem.

2 comments on “Breedteschrijfsels II

  1. OOWW spannend..
    Achterstallig onderhoud met Charl en Vicky was zo spannend,grappig en vermoeiend voor Charl dat je er als lezer zelf ook moe van werd..al dat gedoe en gesjouw.
    Nu deel twee: Misschien krijgen ze wel een kindje dat ontvoerd word door Wout van der Hoeven omdat hij meer weet van wat er zich eerder heeft afgespeeld en ze nu door hem gechanteerd worden.
    Mijn idee bij de foto haha

  2. Wout is een oude groentenboer, die tussen de boerenkool een baby vind. Hij besluit deze bij Charl en Vicky te brengen, omdat dit zo n lieve mensen zijn. Als hij er jaren later achter komt wie de werkelijke ouders zijn loopt hij samen met het kind naar de zon, om te besluiten zijn mond te houden en het kind te laten waar het is…

    Kus
    Wilco

Reageer