Inmiddels weer twee dagen verder waarvan de eerste een wandeldag was en de tweede een rustdag. We zitten nu in het kustplaatsje Porto da Cruz aan de noordkant van het eiland en we vermaken ons prima. Een hotelkamer aan zee, een zwembad aan zee, uitzicht op zee, je hoort de zee en je ruikt de zee. Is dat vaker dat kustplaatsjes aan zee liggen? O ja, en natuurlijk wat terrassen aan zee. Daar zitten we dan ook regelmatig. Zeker na een lange wandeling of op een dag als deze waarop we even uitrusten. Op onderstaande foto zit ik heerlijk op een terrasje aan het water!

Op een terrasje, aan het water.
Op een terrasje, aan het water.

Goed, het mag duidelijk zijn dat die dag rust ons goed heeft gedaan want we kunnen weer grapjes maken. Vandaar dat ik hieronder nog maar een paar foto’s plak met commentaar. Na de twee wandeldagen die nog resten zal het lachen ons wel weer vergaan zijn.  

Zelfs het oudijzer roest hier in de prachtigste kleuren
Een lieve dame (links) met muts (rechts).
Madeira vinkje gezien, kunnen we ook weer afvinken.
Vanochtend vroeg brak verder op langs de kust even de zon door.
Tijdens de wandeling raakte ik Yvon even kwijt maar ze was weer snel boven water.
Donker & Licht
Wat een variatie, nu weer een toren van Pisa!
Samen met mijn nieuwe muts op de foto!
Een strandduif
De rumstokerij
Beetje lastig meenemen in de handbagage
Was weer een mooie Levadatocht.
Lekker naar het zwembad.
We waren niet alleen in het bad.
Ook in het water kent Madeira een rijke fauna.
Af en toe een plaatselijk buitje.
‘Espetadas’, een supergrote kebabspies die aan het plafond wordt gehangen.
Laatste foto en dan stop ik.

4 comments on “Variaties in water

  1. Leuk! Je hebt weer toepasselijke onderschriften onder de foto’s gezet. Heel veel succes allebei met het vervolgen van jullie tocht! Liefs Lydia

  2. Je kan daar beter lopen dan autorijden.De enige auto die op de foto’s staat is een wrak. Nou laat die daar maar lekker verkleuren..Jullie zullen ook wel een lekker kleurtje hebben gekregen.Wat veel mooie foto’s. Nog fijne wandelingen verder en dan nog een paar dagen vrij begrijp ik.Daag met groeten van Ma Harmans

Reageer