Vrijdag 23 september,

Vandaag zijn we op weg naar Palas de Rei. Als we daar aankomen zijn er nog slechts drie dagetappes te gaan. Alles gaat goed. De scheenbenen van Yvonne zijn gelukkig weer helemaal in orde. Hieronder wat foto’s van de afgelopen dagen.

image
Binnenstad van Ponferrada
image
Ik heb hele grote bloemkolen

image

image

Zenno
Zenno
image
Roodhuiden

image

Die kant op. Nee, die kant op!
Die kant op. Nee, die kant op!
image
Overrijp roodborstje
800 jaar oude wilde kastanje
800 jaar oude wilde kastanje (rechts op de foto)
Broertje van Nina?
Broertje van Nina?
Beeldentuin
Beeldentuin
De zon komt op
De zon komt op
Slapende honden blaffen niet (toch... of?)
Slapende honden blaffen niet (toch… of?)
Prachtige brugpijler
Prachtige brugpijler
Het zakkendragersteegje van Molinaseca
Het zakkendragersteegje van Molinaseca
Een paar mooie occasions
Een paar mooie occasions

image

 

5 comments on “Camino foto’s deel 7

  1. Prachtige foto’s om jullie te volgen. Je hebt vanmiddag gebeld dat je midden volgende week weer thuis hoop te zijnonder het voorbehoud van Jacobus. Heb je dat onderweg al eens horen noemen? Wat zal het fijn zijn om jullie weer terug te zien en jullie zullen onderhand ook naar huis verlangen. De laatste loodjes en gelukkig dat Yvonne haar benen weer in orde zijn. Volgoede moed verder en tot schrijfs . Daaag. Ma

    1. Hoi Ma, “onder voorbehoud van Jacobus” hebben we nog niet gehoord. Ga het zeker even opzoeken. Heb inmiddels wel gelezen dat het boek “Voor wie de klok luidt” geschreven is door Hemingway. Die schijnt tijdens de Spaanse burgeroorlog hier als oorlogsverslaggever te hebben gewerkt. Zijn naam kwamen we in de eerste week (Pamplona) nog weleens tegen. Het boek heb ik nooit gelezen.

Reageer