Vanochtend zijn we vertrokken uit Casperia. Gisteren hadden we een rustdag en hebben we heerlijk rustig aan gedaan. Wat door het stadje geslenterd, lunchinkopen bij de plaatselijke super gedaan, genoten van het dakterras van ons B&B en ‘s avonds op een terrasje gegeten. Het wordt misschien wat veel maar hieronder plak ik weer wat foto’s van dit mooie stadje. Het maakt hier niet uit wat je fotografeert, het ziet er toch wel leuk uit. De eerste serie zijn de katten en hondjes die we telkens weer op straat tegen kwamen. We maakten een praatje met twee vrouwen die voor hun huis een wijntje zaten te drinken en die vertelden dat de stad ook wel Catsperia genoemd wordt. 

Vuilnisbakkie
Achternichtje van Kwik en Nina
Uitzicht tijdens ons avondeten
Ons dakterras
Nr 13 is niet bewoond
Boodschappen doen

3 comments on “Catsperia

Reageer